Kusaisin koko haasteen melkein alkuunsa koska en todellakaan eilen muistanut ottaa viittä kuvaa. :---D Lähinnä lahnailin sängyssä koko päivän eli en kyllä mitään mun arjesta missannutkaan. Koitetaan pärjätä näillä neljällä mitä mä sain otettua ja toivotaan parempaa tuuria tälle päivälle. (Kello: 13:46, kuvien saldo toistaiseksi: 0.)

 

Arkikuvahaaste
26.4.2014

tee2-normal.jpg

1. Aamu alkaa totta kai teellä. Seurana ylihinnoiteltu mukinalunen.

kirja2-normal.jpg

2. Lojuin tosiaan eilen sängyssä aika lailla ja tämä oli yksi kolmesta syystä: Stephen Kingin Kuoleman käytävä, joka siis myös leffana Vihreä maili tunnetaan. Yksi mun lempikirjoja ja luen tätä parhaillaan varmaan neljättä tai viidettä kertaa? En vaan millään kyllästy. King on parhaimmillaan kirjoittaessaan ihmisläheisestä draamasta ja vankiloista. (Ja myös minä-muodossa. Se toimii sen käsissä jostain syystä tosi hyvin.)

rupaul2-normal.jpg

3. No tämä oli sitten toinen syy sängyssä makoilemiseen. Hörppäsin koko ensimmäisen kauden eilisen aikana. Mulla on soinut päässä sashay away ja shanté, you stay siitä asti. CAN I GET AN AMEN??? Ei mutta oikeasti, huikeat määrät rispektiä sille miten upeilta ne naiset näyttävät ja millaisen määrän työtä ne käyttävät siihen upealta näyttämiseen. Itse hyvä kun jaksaa käydä suihkussa parin päivän välein.

chara-normal.jpg

4. Ja tässä kolmas syy lahnailuun. Katsoin Bruins-matsin kun se kerrankin tuli järjelliseen aikaan eikä tarvinnut nousta aamukolmelta (sitäkin on kyllä tehty...). Verenpaine nousi taas humisten kun jännitin ja tuuletin niin kovaa, mutta onneksi pojat pelasi hyvin ja jatkossa ollaan! Katsoin aamusta myös kaksi erää Minnesotan matsia, mutta sitten lyhyet yöunet alkoi kostautua ja armottomasti vaan nukahdin telkkarin ääreen. Jälkipyykin perusteella ei olisikaan kannattanut katsoa loppuun asti ellen olisi tahtonut nyrjäyttää jotain jännettä aivoistani, sen verran kritiikkiä pelin tuomarointi on saanut.