Otsikko on hieman harhaanjohtava - en mä mitään viikon täsmällistä raporttia meinaa esittää, mutta pari viikonloppua sitten innostuin ajatuksesta, että nappaisin kuvan jokaisesta ateriasta ennen kuin sen söisin (mäkin haluun kun kaikki muutkin kerran saa!). Tavoite kusi jo alkuunsa sillä ensimmäisen päivän saldona mulla oli kuva ainoastaan aamupalasta, joten siirryin vähän inhimillisempään ideaan: päätin ottaa kuvan yhdestä ateriasta per päivä.

Tässä siis muutama ateria viime viikolta. Huomaatte ehkä toistuvan teeman; teekupin sekä vaalean paahtoleivän. Syksyisin teetä tulee tosiaan juotua harva se päivä, mutta paahtoleipää taas syön aika harvoin. Tämän kuvasarjan yhteydessä sitä vaan oli ostettu pari pussillista pakastimeen joten sitä tuli ahmittua enemmän kuin tavallisesti.

5-normal.jpg

9. syyskuuta, jälkiruoka. Tiedän, että olette kateellisia. Pannaria hillolla ja (vähän liian) isolla kasalla kermavaahtoa.

1-normal.jpg

10. syyskuuta, aamupala. Mähän mainostin jo aiemmin tomaatin + basilikan valloittavaa yhdistelmää ja teekin on sitä tuttua Yogia.

8-normal.jpg

11. syyskuuta, lounas. Kahden rankan aamuluennon jälkeen tarvitsin helvetisti tavaraa vatsani pohjalle. Olin tainnut vielä erehtyä syömään tavanomaisen yhden leivän aamiaisen joten paikkailin sitä kotimaisella omenalla, paistetulla munalla, teemukillisella ja paahtoleivällä. Hyvää oli.

9-normal.jpg

12. syyskuuta, aamupala. Varsin tavallinen ja inspiroimaton. Sekin tuli syötyä sellaisessa sumussa (kuvaan jalustaksi päässeen läppärin äärellä) että ei kai sen tuloskaan mitenkään merkittävä ollut.

4-normal.jpg

13. syyskuuta, lounas. Sain vihdoin kurkkua leipäni päälle!

7-normal.jpg

14. syyskuuta, päivällinen. Täytettyjä paprikoita joiden sisällä on ohrasuurimoita, kasvissiivuja ja jauhelihaa. Päälle ripotellaan juustoa ja voilà. On muuten aivan helvetin hyvää!

12341-normal.jpg

15. syyskuuta, lounas. Munakas jossa on kinkkua, tomaattia, maissia, sipulia ja päälle ripoteltuna juustoa. En saa ikinä kyllikseni tästä herkusta.

Toivottavasti teillä on ollut mukavat muutama viikkoa - mulla ainakin on ollut, vaikka tuntuu että oon koko ajan juoksemassa suuntaan tai toiseen. Toistaiseksi se tuntuu ihan hyvältä vähän velton kesän jälkeen. Lupaan yrittää tehdä seuraavan päivityksen vähän nopeammin. :D Tsemppiä tulevaan viikkoon itse kullekin!