E42m0-normal.jpg

Ay ay, captains. Long time no see etc. Joulu tuli ja meni - takana pari darraa, selkäni melkein pilannut kuperkeikka (ei tosin liittynyt alkoholiin mitenkään vaan ikävään keinutuoliin joka keikkas kun vetelin sillä liian villisti), lukuisia raivokohtauksia Candy Crushin parissa ja myös koulun alku.

Ennen koulun alkua tosin vietettiin R:n kanssa ikimuistoiset kaksi yötä niiden tyhjässä talossa. Syötiin hyvin, tumblattiin ja maratoonattiin ihastuttavan idioottimaista Attack on Titania aamuseitsemään asti. Ruokalinjalla on jatkunut muutenkin, välillä vähän varojen yli. Aina välillä on paskan koulupäivän jälkeen vaan kaapata kaveri kainaloon ja kysyä "Mennäänkö pitsalle?" Onneksi vastaus on käytännössä aina myöntyvä.

Mutta koska tämä ei ole mun päiväkirja (joka on täynnä lähinnä itkua ja valitusta ja angstisia quoteja sen hetkisistä lempibiiseistä) jätän tapahtumien kertaamisen tuohon ja teen sen mitä tulinkin tekemään. Nimittäin playlistin nimeltä Trashy & Nostalgic koska - no, huomaatte kyllä miksi nimi pukee playlistiä. Kädet yhteen ja laulakaa 10-vuotiaat minänne takaisin maailmankartalle. Trumpettihousut! Ne inhottavat mustat muoviset kaulakorut! Nenälävistykset! Napapaidat! Mäkkärin lastenateriat!

ilovefashion-normal.jpg

Trashy & Nostalgic

1. Spice Girls - Wannabe

2. Shakira - Hips Don't Lie

3. Britney Spears - Toxic

4. Sean Paul - Temperature

5. Leann Rhymes - Can't Fight the Moonlight (Coyote Ugly anyone?)

6. Nelly Furtado - Promiscuous

8. Backstreet Boys - I Want It That Way

9. Aqua - Barbie Girl

10. Christina Aguilera - Fighter

11. Outkast - Hey Ya

12. Gnarls Barkley - Crazy
 

Hiton mehukasta viikonloppua joka iikalle!