Heräsin tänään aamulla ihan järkyttävän huonoon oloon - itse aiheutettuun toki, mutta koskaan ennen mulla ei ole samanlaista koko kropan kolotusta & särkyä ollut. Aina ennen oon pitkäksi venähtäneiden iltojen päätteeksi tuntenut lähinnä halua syleillä oksennusvatia ja kaatua hautaan, mutta tänään hyvä kun pystyin edes silmiäni avaamaan. :D Onneksi sitten muutaman tunnin sain vielä nukuttua ja kun uudestaan heräsin yhdeksän pintaan, olin virkeä kuin peipponen.

taivas22-normal.jpg

Tällä viikolla en niinkään ole rampannut baareissa kuten aiemmilla viikoilla vaan oon kärsinyt sitkeästä flunssasta ja havahtunut siihen tosiasiaan, että koulussa pitää oikeastaan tehdäkin jotain. Tuli yllätyksenä, ettei opiskelu olekaan pelkästään opiskelijabileitä ja Netflixin katsomista. Tekemistä on ollut aivan hirveä määrä ja kun otetaan huomioon vielä se, että päätin osallistua Lihattomaan lokakuuhun, oon ollut tämän viikon aika kovilla. Hirveetä kun pitäisi joka päivä jaksaa miettiä jotain kasvisruokaa ja on niin kova houkutus vaan helposti ostaa jauhelihapaketti ja tehdä lihapullia tai pastakastiketta tai makaronilaatikkoa! Mutta kai tästä selvitään marraskuun ensimmäiseen asti.

Syksy on nyt muuten kauneimmillaan kuten varmaan ootte huomanneet - tuli vaan mieleeni kun tässä ikkunan ääressä istuskelen teekupin kanssa ja aurinko vilahti tuolta pilvien lomasta ja osui naapurin vaahteraan, joka on täynnä keltaista ja oranssia. Rakastan just tätä syyskuun ja lokakuun vaihetta, kun on kirpeä ilma ja auringonvalo on kalseaa & kirkasta. Siitä tulee mulle mieleen asioita, muistoja - todellisia ja täysin kuviteltuja.

taivas33-normal.jpg

Halusin myös jakaa tänne mun syyskuun soittolistan - aika myöhässä kuten huomaatte, syyskuu tuli ja meni, mutta voi näitä biisejä popittaa lokakuun pimeissä illoissakin, vaikka taas yksiin pippaloihin valmistautuessa! (Oikeesti joku roti tähän touhuun pitäis saada... no, ehkä sit joulun jälkeen. Tipaton tammikuu jne.) Kaikki linkit johtavat youtubeen. Eli:


Syyskuun soittolista

  1. Glass Candy - The Possessed
  2. College - A Real Hero
  3. Sleigh Bells - Crown on the Ground
  4. Breakbot - Baby I'm Yours (Aeroplane remix)
  5. MGMT - Electric Feel
  6. Baby Bash - Suga Suga
  7. Desire - Under Your Spell
  8. Kavinsky - Nightcall
  9. La Roux - In For The Kill (Danger Ocean Remix)
  10. Glass Candy - Feeling Without Touching


taivas11-normal.jpg